AquaZoo Friesland op zoek naar vrijwilligers

AquaZoo Friesland is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om samen met een gedreven team van vrijwillige gidsen van Stichting Wildlife verschillende rondleidingen, kinderfeestjes en themadagen in het park te organiseren.

Stichting Wildlife zet zich sinds kort in voor het familiepark. Het park, aan de Friese wateren, ligt in een zeer groene en natuurlijke omgeving. Met een uitgebreide diercollectie beleven de bezoekers er letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit. De vrijwilligers helpen de bezoekers van AquaZoo met het ontdekken van het park. Naast het verzorgen van diverse educatieve activiteiten, verzorgen van kinderfeestjes en het begeleiden van rondleidingen zijn de vrijwilligers als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de dieren.

Opleiding tot vrijwillige gids
Iedereen die enthousiast is over dieren en graag met mensen omgaat, kan zich aanmelden om vrijwillige gids te worden. Het betreft een aantal dagdelen per maand waarbij de werktijden altijd in overleg worden vastgesteld. Om met de nodige kennis en zelfvertrouwen aan de slag te kunnen gaan krijgt iedere vrijwillige gids een gratis opleiding aangeboden door de stichting. Na het succesvol voltooien van de opleiding weten de gidsen alles wat nodig is om als gids te kunnen werken. De opleiding start zo spoedig mogelijk en betreft circa drie maanden.

Enthousiast?
Al enthousiast geworden, zin om de handen uit de mouwen te steken en niet vies van een nieuwe uitdaging? Aanmelden kan door te mailen naar: [email protected]

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top