close
  • donderdag 24 september
Algemeen

Van Heleen van Royen tot Marco Bakker, inspiratie en vermaak op de 50PlusBeurs

Van Heleen van Royen tot Marco Bakker, inspiratie en vermaak op de 50PlusBeurs

Volgende week, van 18 tot en met 22 september, staat de Jaarbeurs in Utrecht bol van de activiteiten. Dan vindt namelijk de 50PlusBeurs plaats. De beurs is al 26 jaar het grootste evenement voor actieve 50plussers. Er zijn 550 stands en er is een gevarieerd programma.

Dagelijks zijn er ruim tachtig artiesten, acteurs en deskundigen die optredens en presentaties verzorgen. Een greep uit de namen: Kok Rudolph van Veen, schrijvers Heleen van Royen en Kluun, paralympisch sporter Bibian Mentel, zangeres Berget Lewis, Passion-zanger Tommie Christiaan en mantelzorger en presentatrice Chazia Mourali. Bekijk hier het programma.

De 3 baritons

De 50PlusBeurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Direct aansluitend kun je genieten van de Silver Show (tot 19.00 uur). De Silver Show is een voorstelling met de 3 Baritons: Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker. Ze halen het beste in elkaar naar boven en brengen de sopranen Janine Kitzen en Aylin Sezer mee voor de hoge noten. Geniet van de mooiste operettemelodieën, klassieke opera aria’s, tijdloze musicalsongs en onvergetelijke internationale en Nederlandse evergreens. Kaartjes voor de beurs en de Silver Show bestel je via de site. Je kunt er ook een NS dagtocht boeken inclusief beurs en treinreis.

Foto Heleen van Royen: Door William Rutten – WikiPortrait, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=17262074

Geschreven door: Redactie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook