close
  • vrijdag 21 september

Lever een bijdrage aan ons platform

Wij hebben een grote doelgroep voor u

Wat is 50+ in Nederland

50plusinnederland.nl is een verzameling van 12 provinciale websites voor alle mensen boven de vijftig jaar, en dat is in 2019 de helft van alle Nederlanders! Op deze 12 websites wordt per provincie aandacht besteed aan allerlei onderwerpen waar de 50plusser van nu en van de toekomst mee te maken krijgt. Denk daarbij aan zorg en gezondheid, bewegen en sport, relaties en kinderen, reizen, voeding, cultuur, werk en wonen.

Altijd actueel

Actuele nieuwsberichten, informerende en inspirerende artikelen en interviews, en blogs van 50+ redactieleden die over hun leven schrijven

Gespecialiseerd

Vraag en antwoord rubrieken met specialisten en vaklieden uit verschillende branches. Regelmatig tips en aanbiedingen voor de 50+ doelgroep.

Bereik uw doelgroep

Lever als adverteerder en/of partner een belangrijke bijdrage aan ons platform en bereik gericht een zeer grote doelgroep.

Nu het tweede half jaar gratis!

Laat deze unieke kans niet voorbij gaan en neem contact met ons op. Vul uw gegevens in op onderstaand formulier en ontvang het tweede half jaar gratis. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.